Post by vilsinkhotafi on Mar 1, 2022 10:23:32 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Hole 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Hole 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox primogemləri kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Color Hole 3D 2022 version ▞▞▞
əsnad
Düşünürəm ki, siz cəhd etməli və bunu bir az çətinləşdirməlisiniz... məsələn, taymer və ya bilmədiyim bir şey əlavə etmək... bu, çox sadədir və bu, 30-cu səviyyədən sonra onu silməyimə səbəb oldu. lakin dizaynlarla yaxşı iş. və daha çətin oyunlar gözləyirik
Əla oyun, amma heç vaxt çətin olmadı. Mən onun daha çətinləşəcəyini gözləyərək iki yüz keçmiş səviyyəni oynadım və heç vaxt olmadı. Getdikcə çətinləşsəydi, ona mütləq daha çox ulduz verərdim.
Bu oyun reklamlarla HƏR səviyyədən sonra dağılana qədər təmiz, rahat və razıdır. Nə vaxt, nə qədər və bir oyunu himayə edəcəyimi seçirəm. Əgər xoşuma gəlirsə, səxavətlə edirəm. Əksər insanlar bunu edir. İnsanları reklamlarla qıcıqlandıraraq oyunu himayə etməyə məcbur etmək, bu cür rəylər əldə etməyiniz, məndən pulun olmaması və oyun oynansa qısa müddətdir. Fərq etməz, bəzi saniyələrdən sonra reklamlardan bəzilərini atlaya bilərəm, yenə də qıcıqlandırır.
Oynadığınız zaman rəng sürüklənir. Qrafika iş lazımdır. Dəyirmi bir xəzinə sandığı var idi və indi o getdi. Hər şey qaydasındadır, buna əhəmiyyət vermədim. Sadəcə vaxt öldürmək istəyirsinizsə, bu, yaxşı bir oyundur. Oyun seçimlərini dəyişdirmək və daha çox seçim etmək üçün parametrlər olsaydı, yaxşı olardı.
def oyundu amma arada donur
Oyunu sevirəm! Rahatlatıcı, əyləncəli, amma bir az daha çətin olmasını istərdim. Əgər pis gün keçirmisinizsə, bir az soda açın və bu heyrətamiz oyundan həzz alın! Xoşbəxtliyinizi artıracaq!!! 😀
Bu, çox məmnunedici oyundur, amma arzu edirəm ki, ən azı bir az çətin olsun. Mən başa düşürəm ki, bu, dincəlməkdir, amma yeni səviyyəyə keçmək üçün hər beş saniyədən bir dayanmaq çox bezdiricidir. Səviyyələr daha uzun olmalıdır.
Bu əyləncəli kiçik bir oyundur ..lakin bir müddət sonra çox asan. İstirahət etməyə çalışdığım zaman oynamaq gözəldir. Çoxlu reklam olsa da..bəzən səhvlər.
Bu oyun heç bir şəkildə çətin deyil! 800 səviyyə və 200000-dən çox sikkədən sonra (mövcud olan bütün dəriləri aldıqdan sonra) bu, sizi axmaq reklamlara baxmaq üçün başqa bir üsuldur.Tamaşa reklam olunduğu kimi deyil və sikkələr əsasən dəyərsizdir. Əgər onları tətbiqdə heç bir şey üçün istifadə edə bilmirsinizsə, niyə pul qazanırsınız və özünüzə yersiz stress yaradırsınız? Çox məyus oldum, ona görə də onu sildim və yəqin ki, bu yalan reklam səbəbindən bu şirkətdən bir daha oyun yükləməyəcəyəm.
Gözəl oyundu
Sizi oyun adı kimi əlavə oyunlar quraşdırmaq üçün aldatmağa cəhd etmək üçün təkrarlanan bir şans. Aldanma.
yoxlamaq nd
Fikrimcə, bu, rahatlaşdıran əyləncəli kiçik bir oyundur. Oynamaq üçün çox bacarıqlı olmanız və ya oynamaq üçün beyninizi işə salmaq lazım olmayan bir oyunu oynamaq gözəldir, amma mənim üçün əyləncəli oyundur. Əla!
yaxşıdır, amma bir çox reklam göstərin və ikincisi, bir az yarımçıq hiss olunur, bəlkə musiqi kimi şeylər əlavə etməklə daha maraqlı edə bilər və bəzi səviyyələrdə deşik daha kiçikdir. dedi və BUNU ETKİN ETMƏYİN!!!!! çünki bu mənə təxminən 1 dəqiqə 32 saniyə çəkdi (əslində bunun şişirtdiyini düşünmürəm! tamam😄
***Bu oyundan çəkinin***. Bu, bir müddət öldürmək üçün rahatlaşdırıcı bir yol kimi reklam edildi. Demək olar ki, dərhal 30 saniyəlik uzun reklamlarla spam göndərildi. Bu oyunda rahatlaşdıran heç nə yoxdur. Elandan sonra elan. Buna reklam dəliyi deməlidirlər.
Çoxlu reklam! Silindi.
Oyun heyrətamizdir, lakin həm də ləngiyir və bir az darıxdırıcıdır, zəhmət olmasa, yeni səviyyələr hazırlayın, çünki çoxlu ağac meşələri var, biz onu daha çox toplamaq məcburiyyətindəyik və s 😃😃😃😃😫😫😫😫
Ela😍☺😊 💕𝐓𝐖𝐈𝐂𝐄🍭 👍👍👍 oyundur amma en Çetinine gelende donur ne bilim Vallah☹️🙁😐🤷♀️🤷♀️telefonumun nece...Telefonun redmi 9A...
reklamda görürəm ki, biz dəliyi birləşdirə bilirik, amma əslində biz dəliyi birləşdirə bilmirik, bəyənmədim.
Bu oyun pisdir, siz onu 5 saniyəyə oynayırsınız və 30 saniyəyə reklamlara gedir, pisdir, vaxtınızı itirməyin! Mən silirəm!
DƏHŞƏTLİ DƏHŞƏTLİ DƏHŞƏTLİ. Sözün düz 10 saniyəsində bir reklamla qarşılaşdım. Reklama baxmasanız irəliləyəcəyini gözləməyin, mən reklamı rədd etdim və məni yenidən başladacağam. Beləliklə, reklam yoxdur, irəliləyiş yoxdur.
Bu gözəl, lakin yumşaq oyundur. Olduqca təkrarlanan olur və səviyyələr hər mərhələdə eynidir, lakin qəlibi sındırmaq üçün bonus səviyyəsi var. Üstəlik, dərilər bir az qırıqdır, bir səhifəni heç bir səy göstərmədən sadəcə kilidini aça bilərsiniz. Ümumiyyətlə, bu oyun yaxşıdır.
yXşı
Bu oyun çox gözəldir. Mən buna aludə olmuşam. Amma bir problem də var, reklamların çoxluğu.
Əyləncəlidir, lakin təxminən 20-ci səviyyədə əvvəlki səviyyələri təkrarlamağa başladı. Bu, daha əyləncəli deyil, çünki yenidən eyni səviyyələrdədir.
sərin konsepsiya, lakin təkrarlanan yalnız 20 səviyyədir. Eyni lövhə, eyni tərtibat, eyni rənglər və çətin deyil. reklamlar da hədsizdir. oyunu düzəltmək çox səy göstərmədi, ona görə də bütün bu reklamlara ehtiyacınız yoxdur.
Oyun çox əyləncəlidir, kvadratlar çuxura düşəndə verdiyi vibrasiyadan həzz alıram, bu da çox razıdır. Oynamağa başlayanda bir az yavaş olur
Bu fantastik oyun və xüsusilə onun yeni yeniləməsidir. Onun nəzarəti ən yaxşı deyil, daha yaxşıdır. Bu oyunda xoşuma gələn ən yaxşı şey onu oflayn da oynaya bilməmizdir. Mükəmməl seçimdir. Mən bu proqramdan çox razıyam.
Oynayarkən aldığım pop-up reklamların miqdarı və səviyyələrin sadəliyi ilə bağlı bir neçə problemim var. oyun bir gün əyləncəlidir, sonra vaxt keçdikcə təkrarlanır. reklamların böyük miqdarı ilə yanaşı, hətta oynamaq üçün sadəcə vaxt itkisidir.
Hec sevdim
Ümid edirdim ki, bu, daha da çətinləşəcək, amma olmadı. Yalnız qarşısını almalı olduğunuz bir neçə blok var və onlar yeməli olduğunuz blokdan tamamilə ayrıdırlar.Darıxdırıcı
Nə olduğu üçün yaxşıdır, amma həqiqətən təkrarlanır. Gözlərinizi yummayınca bu, bir az da çətin deyil və reklamların təhqirinə məruz qalmasanız, təyyarə rejimində oynamaq məcburiyyətindəsiniz. Həm də sikkələrlə nə edim? Mənim bir dəstəm var, amma heç vaxt onlarla heç nə etməyi təklif etməmişəm.
İlk 15 səviyyə üçün həqiqətən əyləncəli idi, sonra özlərini təkrarladılar. Səviyyə 107-yə qədər oynadım və onlar hələ də səviyyələri təkrarlayırdılar.... Səviyyələr dəyişsə və yüksəlsəydi, mən onu saxlayardim, amma darıxdırıcı olduğuna görə onu siləcəm.
Oynadığınız ilk dəfə əyləncəlidir. NO reklam kimi var! Bir müddət sonra bir az darıxdırıcı olur .Ona görə də tövsiyə edirəm. Çox yaxşıdı, daha çox bəyənmirəm. Əgər problemi sevirsinizsə, bu sizin üçün yaxşı oyundur!
Təsadüfi reklamlar olmadan daha rahat olardı, həqiqətən bu oyunda itirə bilərsiniz. Əgər reklamlar isteğe bağlı olsaydı və bir reklam kimi 100 sikkə kimi bir növ bonus versəydi, oynamağa və reklamlara baxmağa daha çox razı olardım.
çox əyləncəlidir mən sadəcə olaraq OMG DA KUBLARI ALIRSANIZ QANUNİ MƏSTERİNİZ deyən reklamlara NIFRƏT EDİRƏM, çünki bu heç də doğru deyil reklamlar məni o qədər qıcıqlandırır ki, məcbur olmadıqca, demək olar ki, heç vaxt reklamlara baxıram.
Color Hole 3D 街機 hdoe
Çox sayda reklam var. Mən təsadüfi AD-yə qarşı deyiləm, lakin hər səviyyədən sonra deyil.
Demək olar ki, kifayət qədər çətin deyil. Səviyyələr hər dəfə eynidir və az və ya heç bir bacarıq tələb olunmur. O, "Yeni və daha çətin səviyyələr əlavə edilib" deyir. Tamamilə yalan! Səviyyələr daha çox maneələr və daha mürəkkəb nümunələrlə daha çətinləşsə, əlbəttə ki, daha yaxşı olardı. Həmçinin, demək olar ki, hər kəs müdaxilə edən, təkrarlanan və tez-tez reklamlardan şikayətlənir və onlar haqlıdırlar. bu, həqiqətən, bütün üslub və heç bir maddə. Bütün bu oyun çox təkmilləşdirməyə ehtiyac duyur.
Color Hole 3D Arkadne igre smav
Əyləncəlidir, amma sadəcə qane etmir. Səviyyələr çətinləşmir və bu, reklamlar kimi deyil. Kaş ki, çətinləşsin və bəzi şeyləri seçə biləsən. Amma ümumilikdə olduqca əyləncəlidir
qəşəng oyundu
oyun vaxt itkisi kimi yaxşıdır, ancaq 100 "orijinal" səviyyənin olduğunu nəzərə alsaq, çox vaxt itirməyəcəksiniz və bundan sonra onlar bir dəfədən çox təkrarlanır. irəliləyiş hissi və nailiyyət hissi yoxdur. Ümumiyyətlə, 20 dəqiqə sərf etmək istəyirsinizsə, onu endirin və reklamlar çox olduğu üçün təyyarə rejimini yandırın və sonra bir daha oynamamaq üçün oyunu silin. dəhşətli deyil, amma mütləq diqqətəlayiq və ya yaxşı bir şey yoxdur
Bu oyun sadəcə pisdir. Mən bunu təsvir edə biləcəyim yeganə yoldur. Fizika pisdir, idarəetmə yöndəmsizdir, oyun pis optimallaşdırılıb və bu səviyyə keçidi nə cəhənnəmdir? Yalnız aşağı səviyyəli telefonları daha çox gecikdirmək üçün varmı? Həm də hər dəfə öldüyünüz zaman oyuna qayıtmaq üçün oyundaxili valyutadan istifadə edə bilərsiniz, bu, çoxlu yoxlama nöqtələri əldə etdiyiniz üçün əsas etibarilə faydasızdır. Canlandırmağınızın yeganə səbəbi odur ki, lənətə gəlmiş reklamı görməyin. Oyun darıxdırıcıdır və çətin deyil.
Çox gözəl
レースの限界 レース puwp
Color Hole 3D Arkada fzvs
indiyə qədər gördüyüm ən rahatlatıcı oyun 💜😎 hazırladığınız üçün təşəkkür edirəm
Bu oyun olduğundan daha çox olmaq potensialına malikdir.... ən qısa müddətdə mümkün qədər çox reklam yayımlamaq üçün bəhanədir. Oyunun özü TAM AĞIRDIR, məni səhv başa düşməyin... Mən bunu bəyənirəm. Bu, mənim qan təzyiqi pat pend'ing olan HƏR TEK BOTA sonra 30 saniyə reklam var! 55 səviyyədən sonra dedim bye, bye! Oyun əvvəlində 50-dən çox lövhədən daha çətin deyil, sadəcə əşyaları yıxa biləcəyinizi öyrənin, sadəcə onu çuxura salmayın! SİLİNİR!
Bunu yükləməyin
eLa oyundu👍👍👍👍👍👍
indi yükləyirəm inşallah yaxsi oyun olar