Post by vilsinkhotafi on Mar 1, 2022 10:26:41 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Nihilumbra ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Nihilumbra IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک نقاط زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Nihilumbra 2022 version ▞▞▞
مدفوع 😂😁😈😈😅😛😛😧😑💩💩💩💩
بازی قطعا بسیار خوب است، گرافیک آن با جزئیات بالا و نسخه کامل آن EPIC است
Nihilumbra Nuotykių hrw
یک بازی پرش و sidescroll که سعی دارد طوری رفتار کند که انگار یک داستان واقعی دارد یا یک کاوشگر پلتفرم است. وقتی متوجه می شوید که اینطور نیست، خیلی زود خسته می شود. و صدایی دائماً به شما می گوید که چه کاری انجام دهید، بنابراین با صدای خاموش بازی کنید.
فکر کردم مثل LIMBO است
Nihilumbra 冒險 gec
جو، آن را دوست داشت!
لذت بخش بود.هنوز دارم بازیش میکنم بعد از اینکه بار اول از آن عبور کردید، بار دوم سخت تر است. اما...فکر کنم با پولم بود...حداقل فعلا همینطوره
این بازی شیطانیه!!!
من فکر میکنم پیشفرض بازی عالی است، اما لایههای زیادی برای بارگذاری وجود دارد، بنابراین لکههای سیاه دائمی در سرتاسر و عدم وجود پلتفرمهای بارگیری وجود دارد. من از Samsung Galaxy S3 استفاده می کنم و همه چیز را برای سطوح به دنبال آن بارگذاری نمی کند. کاهش لایه ها ممکن است بارگذاری گرافیکی را افزایش دهد یا گزینه ای برای کیفیت پایین قرار دهید تا بتوانید همه چیز را ببینید و از گیم پلی لذت ببرید.
Perang Dunia : Kapal Perang Aksi zys
بازی فوق العاده و ایده ای از آن.نسخه ی نمایشی را بازی کرد و به سراغ نسخه ی پولی رفت. من هم مشغول بازی سازی هستم. اما من هنوز با آن فاصله دارم. با تشکر برای سرگرمی. ادامه بده
وای، همین الان این بازی را تمام کردم و من حیرت زده ام. حتی یک قطره اشک بریزید پلتفرمبازان اغلب من را به دردسر میاندازند، اما گیمپلی در اینجا تقریباً یکپارچه بود، روایت و موسیقی کاملاً جوی و پرتعلیق بود، و خود روایت متحرک، منسجم و زیبا بود. این چیزی است که واقعاً باید به آن افتخار کرد، مانند یک شعر کوچک. من با افسردگی دست و پنجه نرم می کنم و این واقعاً مقداری از خلأ درون من را پاک کرد. خیلی متشکرم خرید
Parama parapoli Oreo pexnidi ALLA! einai dorean mono oi tris protes pistes ,gia tin نسخه کامل prepi na plirosis 3 euro . جیاوتو باسیکا پرنی اینا آستری . جنس :-\
یک گوشی جدید بگیرید و بازی کار نمی کند/لود می شود.
جهان 1 بازی خسته کننده
آن صدا احمقانه است.
این یک بازی شگفت انگیز بود! من آن را در کمتر از یک روز تمام کردم! این یک بازی شگفت انگیز است، بسیار متشکرم! خیلی خوشحالم که این بازی به من پیشنهاد شد!!
من قبلاً این بازی را خریدم و آن را حذف کردم °^° آیا می توانم بازی کامل را پس بگیرم
می توان گفت که تلاش زیادی برای این کار انجام شده است، واقعا ارزش خرید دارد.
نصف دیگه رو باید بخرم
اگر نسخه ی نمایشی است، لایت را در عنوان قرار دهید. آیا این عادلانه تر نیست؟
بازی مناسبی است اما ارزش خرید ندارد.
اگر فقط رایگان بود، دوست داشتم 5 ستاره بدهم!
یک مرد خزنده که در حین بازی صحبت می کند جالب نیست. می توانست با صبر و مغز توسعه یابد. متشکرم.
این یک بازی فوقالعاده بود که فقط آرزو میکردم بدون خرید آن بیشتر بازی کنم
Nihilumbra Macəra idwt
فقط یک صفحه سیاه و سفید. آیا شما بچه ها سعی می کنید متا باشید یا چیزی؟
بازی فوقالعاده است و افرادی که از pay2play بودن آن شکایت میکنند، میتوانند آن را نخورند. با این حال، من موافقم که باید توجه داشت که این یک نسخه آزمایشی است.
بازی فوق العاده Freakin! من بعد از 4 سال به آن بازگشتم و هنوز هم بازی را دوست دارم! به نظر من، اگر یک بازی بتواند 4 سال برای یک فرد خوب بماند، باور نکردنی است.
آخرین سطح دسر خاکستر را برطرف کنید لطفاً من این بازی را خریدم پشیمان نشوید سپس رتبه را تغییر دهید زیرا من واقعاً این بازی را دوست دارم.
Nihilumbra Приключенски vyy
نمی توان نسخه کامل را خرید. کارت های اعتباری من مدام رد می شوند.
بازی بسیار زیبا، هنری و رویایی.راوی کمی آزاردهنده است، اما من گرافیک و حال و هوا را دوست دارم
نسخه کامل را خریدم. و این بازی ذهن من را پرت می کند... دمو در واقع خوب بود اما وقتی نسخه کامل آن خیلی خوب بود! من به شدت این بازی را توصیه می کنم سرگرم کننده است! ...
من به آن 5 می دهم، اما این یک نسخه آزمایشی است و همه در خمیر نمی چرخند.